Op vakantie in winterswijk

En geen zin om te koken?

Zit je lekker op de camping in Winterswijk en heb je geen zin om te koken, maar wil je wel een keer wat bijzonders op tafel en dan lekker bij jou bezorgd hebben? Dan zit je bij Guilty Anywhere goed! We maken elke week een nieuw dagvers en eigengemaakt gerecht met kwalitatieve ingrediënten, de ene keer Food Bowls met BAO BUNS belegd met wilde eend en hoisin saus, de andere keer BORRELBOXEN met bijvoorbeeld DIM SUM of met Spaanse TOMATENSALSA, gegrilde BRUSCHETTA’S en huisgemaakte BLOEMEN & KRUIDENROOMBOTER of ander streetfood, worldfood en soulfood.

Je kunt de Guilty Food Bowl of Borrelbox van de week bekijken op de website, Facebook of op Instagram. Lijkt het je wat, dan app je ons je bestelling door, wij komen je eten bezorgen (binnen een straal van 10 km in Winterswijk) en we sturen je een betaalverzoek (via Tikkie).

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te genieten van je heerlijke vakantie (en van het eten)!

Gepubliceerd door Guilty Anywhere

SOUL FOOD - COMFORT FOOD - FOOD BOWLS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s